COMUNICAT DE PREMSA 25A (matí)

25 Abril 2010 at 13:15

La Plataforma Cívica Sant Just Decideix, organitzadora de la Consulta sobre la Independència a Sant Just Desvern, té el plaer d’informar del desenvolupament de la jornada electoral i festiva que s’està duent a terme a l’Ateneu.

L’Ateneu de Sant Just, l’entitat que acull el nostre col·legi electoral, ha obert les seves portes sense cap mena de dificultat o incident a les 09:00. Durant tot el matí, la jornada electoral s’ha desenvolupat sense cap problema, amb un degoteig constant de persones que venen a votar i amb molta expectació degut a la presència del President del FC. Barcelona, Joan Laporta (foto 3) i de dos observadors internacionals: Edgardo Vazquez, un dels responsables de la campanya del President Barac Obama a Puerto Rico, i Jan Jambon, parlamentari flamenc al Parlament belga (foto 1).

En Joan Laporta ha vingut convidat per la Coordinadora Nacional per la consulta sobre la Independència de Catalunya i especialment per l’Anna Arqué, de la mateixa Coordinadora. Ella mateixa ha explicat que la visita de Joan Laporta a Sant Just es deu a la notable seguretat organitzativa que durant els darrers mesos està transmetent la Plataforma santjustenca. El President del Barça i els dos observadors internacionals han vingut acompanyats de molts mitjans de comunicació, de Catalunya i de l’estranger: Nació Digital, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, Canal 9, TVE, M6 (canal francès), Televisió d’Esplugues, Ràdio Desvern… i tots tres valoraven la transparència i la legitimitat de les Consultes, i la bona organització. Els veïns i veïnes de Sant Just que han coincidit amb el President del Barça l’han rebut amb visques al club blaugrana i a Catalunya, i aquest, després de saludar tothom i de visitar la sala de votacions i el Pati del Roure de l’Ateneu (on té lloc des de les dotze del migdia La festa de la Consulta) ha ofert declaracions a tots els mitjans, de les quals cal destacar la llarga entrevista que li ha fet el canal francès M6.

Pel que fa a la participació, els veïns i veïnes de Sant Just s’estan mobilitzant des de ben d’hora al matí per venir a votar i celebrar aquesta festa de la Consulta sobre la Independència. A les 10 del matí ja havien votat gairebé 100 persones, i a les 13 ja arribàvem quasi a les 800 (foto 2: l’actriu santjustenca Clara Segura diposita el seu vot).

El primer comunicat que la Comissió electoral ha enviat a la Coordinadora Nacional, de les 13:45h, té les següents dades:

-Nombre de vots: 1.018 (sense comptar el vot anticipat)

-Tant per cent de vots: 8,52% (sense comptar el vot anticipat)

Proper comunicat de premsa entorn les 18h.

Entry filed under: Uncategorized.

La vigília de la Consulta amb Toni Albà Actualització dades participació 17:45h


Rep les actualitzacions de Sant Just Decideix al teu correu

Uneix altres 14 subscriptors

Segueix-nos al facebook


A %d bloguers els agrada això: