VOTA!

QUÈ?
ESTÀ D’ACORD QUE LA NACIÓ CATALANA ESDEVINGUI UN ESTAT DE DRET INDEPENDENT, DEMOCRÀTIC I SOCIAL, DINS LA UNIÓ EUROPEA DELS POBLES?

Les opcions de vot seran: “SÍ”, “NO” o “en BLANC”.

QUI?
Tots els veïns i veïnes de Sant Just Desvern que el dia 25 d’abril tinguin 16 anys, amb independència del seu origen o nacionalitat. Els veïns són considerats ciutadans, a tots els efectes.

COM?
Per a poder votar cal que tingueu més de 16 anys i que residiu a Sant Just Desvern.
Ho heu d’acreditar amb el carnet d’identitat (DNI o NIE), el passaport o el carnet de conduir.
Si el vostre document identificatiu està caducat o hi consta una adreça d’un altre municipi, caldrà que porteu també el certificat d’empadronament que haureu demanat prèviament a l’Ajuntament.

QUAN I ON?
El dia 25 d’octubre de 9h a 20 a l’Ateneu de Sant Just Desvern (c/Ateneu, 3 i 5) o a través del vot anticipat o fedetari (llegeix més avall)

També pots votar anticipadament (clica requadre per veure-ho més gran)

Vot fedatari

En cas d’impossibilitat per a personar-se a votar tant el 25 d’abril al col·legi electoral de l’Ateneu com a les oficines de recollida de vot anticipat (veure requadre), la Junta Electoral de SantJustDecideix! ha establert que un fedatari nomenat per la pròpia Junta Electoral, i a petició del votant, pugui passar a recollir el seu vot al seu domicili garantint en tot cas la legalitat i confidencialitat del vot.

Aquest servei està especialment destinat a persones amb mobilitat reduïda. Aquest servei es pot estendre a altres causes que justifiquin la impossibilitat de personar-se per votar el 25 d’abril, data de la consulta, i prèviament en les oficines de recollida de vot anticipat.

En cap cas s’atendran reclamacions que només optimitzin el confort logístic o horari del votant. Les oficines de vot anticipat han de servir per a poder trobar el moment d’exercir el vot de tota aquella persona que realment pugui desplaçar-se i personar-s’hi. Les peticions de recollida de vot mitjançant fedatari s’han de fer personalment mitjançant una de les dues vies següent:

– e-mail a info@santjustdecideix.cat,

– telefonant a la Junta Electoral al número 618 649 479.

Si coneixes algú que es trobi en circumstàncies tals que la recollida de vot mitjançant fedatari sigui necessària, perquè pugui exercir el seu dret a vot, agrairem que li comuniquis que disposa d’aquesta opció per poder exercir el seu dret a vot en el referèndum sobre la Independència de Sant Just Desvern que es celebrarà el proper 25 d’abril.


A %d bloguers els agrada això: